субота, 11 жовтня 2014 р.

Щось зі себе.. .

Іноді,такими сонними ранками не хочеться зовсім прокидатись.. Хочеться ось так міцно-міцно загорнутись у ковдру і заховатись від усього... . Ця осінь є ,справді, особливою. Вона стільки принесла зі собою думок, роздумів, ідей, прагнень, любові, тепла, суму, застуд і захворілих людських сердець, які шукають ліки вже не перші осінні місяці. Ще можна поспостерігати, як сонце вечорами вкладається спати, як бігають діти під опадаючим жовтим листям, як у них блищать очі і які неймовірно красиві ці могутні крони дерев.. .І навіть, ці меланхолійні недосипання є зовсім не марними. Часом, вечорами можна зробити більше, ніж за цілий день. Наприклад, :
* молитва... те, що завжди допоможе розпізнати і розібрати свої відчуття по кісточках.. .те, що ніколи Бог не залишить без Своєї уваги. Він відчуває тебе, головне, молись щиро.
* прогулянка вечірнім містом.. .коли ти вдихаєш це повітря у самісінькі легені, то здається, що там проростає паростком щось незбагненне і глибоке.. .відчуваєш цілковитий спокій і можливість побути з вечором на самоті... збагнути його повністю.
* книга.. .почати(закінчити, продовжити) читати якусь затишну книгу, яка вже давненько стоїть у тебе на полиці, і чекає коли ти візьмеш її у свої руки, і прочитаєш її до самих ниток.
* гарячий чай і кава.. .тут можна багатецько експерементувати з цими теплими напоями, які зігріють тебе, даючи тобі приємні спогади, приголомшливі нові ідеї і чудовий запах.
* записи... .щодня ти можеш записувати свої думки, з любов*ю дарувати їх людям, намагаючись почути своє серце, яке тобі говорить про щось таємниче і загадкове.
* музика.. ..тут можна писати багато.. .але найголовніше,- ми завжди відчуваємо щось таке незвичне, коли слухаємо музику.. .мабуть, ми віднаходимо себе у рядках, у терціях, у звуку неї. А це говорить набагато більше, ніж про те, яка вона. Кожен відчуває і проживає її по-своєму. І відчуття ті в кожного індивідуальні.. .Особливі.
* слухати тишу.. .її можна слухати завжди, коли так хочеться почути відповіді на свої ненаситні мільярди питань.. .

Повір, милий мій друже, це всього лише 7 крихітних прикладів чим можна себе розрадити і зайняти вечорами. А скільки ще невідомі і приховані...? Отож, крокуй до цього впевнено. Шукай їх, віднаходь і здійснюй.. . Втілюй їх у реальність.. .Твоя осінь у твоїх руках, на твоїх губах, у твоєму серці.

Немає коментарів:

Дописати коментар